Adıyaman / Gerger Gümüşkaşık İlkokulu

Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKüreselleşen dünyanın ihtiyaç duyduğu teknolojiye ayak uyduran, gelişime ve değişime açık, nitelikli insan gücünü yetiştirmektir.
MisyonAtatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
Telefon0--0
AdresGümüşkaşık köyü
İnternet Sitesihttps://gumuskasikilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGümüşkaşık köyü Gerger´in il merkezine yakın nadir köylerinden biridir.Nissibi köprüsünün yakınında bir köydür.
UlaşımOkul Adıyaman´ın Gerger ilçesine bağlı olup Kahta ilçesine daha yakındır.Kahtaya yaklaşık 45 km uzaklıktadır.Köy Anayol üzerinden 3 km içeridedir.Okula Kahta´dan gidiş geliş yapılmak isteniyorsa 2 servis değiştirilmesi gerekmektedir.Ulaşım yaklaşık 35 dk sürmektedir.İlk servis gümüşkaşık köyünün yaklaşık 5 km yakınında bulunan Güzelsu köyüne kadar gelmekte diğer servis yakınlardaki köy öğretmenleriyle anlaşmalı olarak köylere götürmektedir.Ayrıca Güzelsu köyü taşımalı eğitim yapılan büyük bir köy olduğu için oradan da gidiş geliş yapılabilir.
Merkezden UzaklıkOkul Adıyaman´ın Gerger ilçesine bağlı olup Kahta ilçesine daha yakındır.Kahtaya yaklaşık 45 km uzaklıktadır.Köy Anayol üzerinden 3 km içeridedir.
Ders Saatleri8:30-12:50
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı20
  • Derslik Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://gumuskasikilkokulu.meb.k12.tr/02/04/532781/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)