Adıyaman / Gerger Kırmızı Tarla İlkokulu

Telefon:Köy muhtarı Hüseyin ŞAHİN 0535 574 78 66 Adres:Adıyaman ili Gerger ilçesi Yeni bardak köyüne bağlı Kırmızı Tarla Mezrası Web Sitesi:https://kirmizitarlailkokulu.meb.k12.tr Adıyaman Okulları, Adıyaman Gerger Okulları, Adıyaman İlkokulları, Adıyaman Gerger İlkokulları, İlkokul Haberleri, Adıyaman İlkokul Haberleri, Adıyaman Gerger İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti´ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.
MisyonÇocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, dürüst, sevecen ATATÜRK ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir
TelefonKöy muhtarı Hüseyin ŞAHİN 0535 574 78 66
AdresAdıyaman ili Gerger ilçesi Yeni bardak köyüne bağlı Kırmızı Tarla Mezrası
İnternet Sitesihttps://kirmizitarlailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGerger ilçesi,Yeni Bardak köyüne bağlı Kırmızı Tarla mezrasında bulunmaktadır. Bölge halkı Kürt ve Zazadır. Yöre halkı misafirperver ve yardımseverdir.
Ulaşımİlçe merkezine uzaklık 30 km dir. Ulaşım köy minibüsleriyle veya taksiyle sağlanmaktadır. Köy minibüsleri ilçeye sabah gidip akşam dönmektedir. Yollar stabilizedir.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine uzaklık 30 km dir.
Ders Saatleribaşlama saati 8:30 bitiş 15:00
Isınma TürüOkulumuz soba ile ısınmaktadır.
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı6
  • Derslik Sayısı1
Kaynak:https://kirmizitarlailkokulu.meb.k12.tr/02/04/532457/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)