Ağrı / Hamur Karlıca İlkokulu

Adres:KARLICA KÖYÜ KARLICA KÜME EVLERİ KARLICA KÖYÜ ILK OKULU BLOK NO: 116/3 HAMUR / AĞRI Web Sitesi:https://hamurkarlica.meb.k12.tr Ağrı Okulları, Ağrı Hamur Okulları, Ağrı İlkokulları, Ağrı Hamur İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ağrı İlkokul Haberleri, Ağrı Hamur İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim ve öğretim kalitesi ile ilçede tanınmış ve ilk sıralarda tercih edilen; takım çalışmasını teşvik eden,katılımcı ve paylaşımcıbir yönetime sahip; evrensel değerlere saygılı,toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen bir okul olmaktır.
MisyonTürkiye Cumhuriyet temel değerleri ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş,laik,demokratik,katılımcı,yaratıcı, bilimsel bir eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim-öğretim ile hem bir üst öğretim kurumuna, hem de toplum hayatına uygarlığın getirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık, aydın yurttaşlar yetiştirmektir.
AdresKARLICA KÖYÜ KARLICA KÜME EVLERİ KARLICA KÖYÜ ILK OKULU BLOK NO: 116/3 HAMUR / AĞRI
İnternet Sitesihttps://hamurkarlica.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyümüz dağlık ve kaygan bir arazi yapısı üzerine kurulmuştur. Okulumuz nispeten köye göre yüksek bir arazide bulunmaktadır.
Ulaşımİl ve ilçeye 30 km uzaklıktadır.Köy minübüsü haftanın 6 günü Ağrı´ya gitmektedir.Minübüs sabah saatlerinde köyden çıkıp akşam saatlerinde köye dönmektedir.Bu sebeple haftaiçi günlerde öğretmenlerin ihtiyaçlarını karşılayamamaktadır.Öğretmenler köy minübüsünü ancak Cumartesi günleri kullanabilmektedir.Diğer bir ulaşım yöntemiyse merkezden taksi çağırmaktır.
Merkezden Uzaklıkİl ve ilçeye 30 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiÖğretmenlerin tamamı lojmanda kaldığı için servis yoktur.
Ders Saatleri08:40 - 14:45
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSobalı
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı92
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://hamurkarlica.meb.k12.tr/04/05/588483/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)