Ağrı / Merkez Badilli Köyü Om Elektrik Evi İlkokulu

Telefon:04722281061 Adres:Ağrı/Merkez Badilli Köyü Web Sitesi:https://badilliky.meb.k12.tr Ağrı Okulları, Ağrı Merkez Okulları, Ağrı İlkokulları, Ağrı Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ağrı İlkokul Haberleri, Ağrı Merkez İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAna hedefimiz çocuklarımıza Türkçeyi en güzel şekilde kullanmalarını öğretmektir.
Öğrencilerimiz okulumuzda bulunmaktan gurur ve mutluluk duysun, gelecekte bir meslek sahibi, gelişen çevreye destek ve öncü, velilerimiz okulumuzda çocuklarına her türlü öğrenme fırsatlarının tanındığının bilincine sahip olsun.
Yetiştirdiğimiz öğrenciler, hayatın zorlukları karşısında kendine yetebilsin, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, saygılı, vatansever, ülkesine ve milletine faydalı birer yurttaş olarak yetişmeleri en büyük hedefimizdir.
MisyonBizler idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. Yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için işbirliği yapan, sorumluluk alan, verimli çalışan bir ekibiz ve bunu inatla, süratle devam ettireceğiz.
Akılcı, bilimci, çağdaş ve özgür bireyler yaratıcılıklarıyla, girişimcilikleriyle ve başarılarıyla yarının Türkiye’sini kuracaklardır.
Telefon04722281061
Faks04722153419
AdresAğrı/Merkez Badilli Köyü
İnternet Sitesihttps://badilliky.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAğrı/Merkez
UlaşımAğrı merkeze 17 km olup servisle 20 dakika sürmektedir. Köy yolu tamamen asfalt olup ulaşıma güvenlidir. Öğretmenler ulaşımı servislerle sağlamaktadır.
Merkezden UzaklıkAğrı merkeze 17 km olup servisle 20 dakika sürmektedir.
Öğretim ŞekliNormal öğretim
Ders Saatleri08:30 / 14:45
Isınma TürüOkulumuz soba ile ısınmaktadır
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı46
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://badilliky.meb.k12.tr/04/01/709517/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)