Ağrı / Merkez Yazıcı İlkokulu

Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır
MisyonUlusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
BaşarılarOkulumuza birleştirilmiş sınıflı küçük bir köy okulu olduğu için henüz hiç bir alanda önemli bir başarı elde edememiştir.
AdresYAZICI KÖYÜ AĞRI / MERKEZ
İnternet Sitesihttps://yaziciilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYazici Köyü Ağrı Merkez´in kuzey-doğusunda ve Merkeze 12 km uzaklıktadır. Hemen yanında Yazıcı Barajı Bulunmaktadır. Düzlükte kurulmuş bir yerleşim yeridir.
UlaşımMerkeze 12 km uzaklıkta. Servis ile ulaşım yapılmaktadır.
Merkezden UzaklıkMerkeze 12 km uzaklıkta.
Öğretim ŞekliNormal Öğretim
Ders Saatleri8:30 başlama 14:20 bitiş
Isınma TürüSoba İle
İnternet BağlantısıADSL (1 Mbit)
  • Öğretmen Sayısı32
  • Öğrenci Sayısı10
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://yaziciilkokulu.meb.k12.tr/04/01/887858/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)