Ankara / Kahramankazan Milli Egemenlik İlkokulu

Adres:FATİH MAH. EYÜP SULTAN CAD. NO 2 KAHRAMANKAZAN / ANKARA Web Sitesi:https://milliegemenlikilkokulu06.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Kahramankazan Okulları, Ankara İlkokulları, Ankara Kahramankazan İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ankara İlkokul Haberleri, Ankara Kahramankazan İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim-Öğretim çalışmalarında, günümüz teknolojisinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine hazırlamak,
Çevresine duyarlı, sorgulayan, araştıran, demokratik ahlaķa sahip,öz değerlerimizle başarıyı hedefleyen, yaşadığı topluma faydalı, sahip olduğu bireysel özellikleriyle ülkesine her daim hizmet edecek bireyler yetiştirmek.
MisyonVarolduğu Anadolu´da, kendisine miras kalan Ecdadından aldığı ilham ve gururla, geleceğin Türkiye´sinde ülkemizin geleceği çocuklarımızı muassır medeniyette söz sahibi, kendine güvenen, özdeğerlerine bağlı,etik değerlere saygılı birey olarak yetiştirmektir.
BaşarılarOkulumuz 2019 yılı Ekim ayında Bakanlık Oluru ile açılmış olup ilk öğrencilerini 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 2. Döneminde nakil alarak faaliyete geçmiştir.5 Sınıf Öğretmeni, 1 İngilizce ve Okul Öncesi Öğretmeni ile eğitim-öğretime başlanmıştır.2020-2021 Eğitim Öğretim yılında 2 anasınıfı öğretmeni, 15 sınıf öğretmeni, 1 ingilizce öğretmeni ile eğitim devam etmektedir.
AdresFATİH MAH. EYÜP SULTAN CAD. NO 2 KAHRAMANKAZAN / ANKARA
İnternet Sitesihttps://milliegemenlikilkokulu06.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKAHRAMANKAZAN HÜKÜMET KONAĞI ARKASINDA BULUNMAKTADIR.
UlaşımİLÇE MERKEZİNDEOTOBÜS (EGO -ÖTA), DOLMUŞ
Merkezden UzaklıkİLÇE MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri1000
Ders Saatleri09:00 - 12:50
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER (DOĞALGAZ)
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı21
  • Öğrenci Sayısı337
  • Derslik Sayısı36
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://milliegemenlikilkokulu06.meb.k12.tr/06/06/766854/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)