Batman / Kozluk Kozluk İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://kozlukiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYaradılış Gayesine Uygun Kendini Milli Ve Manevi Değerlerle Geliştirmiş Ve Toplumun Kalkınmasında Etkili Olacak Bireyler Yetiştirerek İlçede, İlde Ve Ülkede Her Yönüyle Model Okul Olmak.
MisyonAğaç Yaş Iken Eğilir Atasözüne Binaen Çocuklarımıza Erken Yaşlarda Her Türlü Bilgiyi Birikimi Ve Güzel Olan Ne Varsa Öğretiyoruz.
.Hz.Ali ´nin Dediği Gibi :“Çocuklarınızı Çağın Ruhuna Göre Yetiştiriniz” Sözüne Binaen Çağın Gerektirdiği Bütün Yenilikleri Ve Gelişmeleri Öğrencilerimize Sunuyoruz.
Öğrencilerimize Sadece Bigiyi Değil,Peygamber Efendimiizin;” Gençliğin Süsü Güzel Ahlakıdır” Hadisi Şerifte Olduğu Gibi Yüksek Bir Ahlak Üzerine Yetiştirmek Temel Gayemizdir
.Bu Yüzden Öğrencilerimizin Öğrenmelerini Sağlamak, Onların Bilgili, Becerili ,Kültürlü ,Ahlaklı, Kendine Güvenen Bireyler Olarak Yetişmelerine Fırsat Tanımak Ve Onlara İçinde Yaşadığımız Çağın Gelişen İhtiyaçlarına Cevap Verebilecek Beceriler Kazandırmak.
AdresYAMAÇLI MAH. ÇETİN EMEÇ CAD. No49/50/51 KOZLUK/BATMAN
İnternet Sitesihttps://kozlukiho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKOZLUK KIZ YBO ´NUN KAPATILMASIYLA A VE B BLOKLARDAN OLUŞAN YEMEKHANESİ MEVCUT MÜSTAKİL BİR BİNAYA KAVUŞMUŞTUR.
UlaşımOKULUMUZ BATMAN İL MERKEZİNE 60 KM UZAKLIKTADIR.KOZLUK 2 ANA MERKEZDE TOPLANMASI SEBEBİYLE ESKİ YERLEŞİM ALANI OLAN ÇARŞI BÖLÜMÜNE 1 KM ; ÜÇYOL BÖLGESİNE 2 KM UZAKTA.ŞEHİRİÇİ ARAÇLARI OKULUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ BATMAN İL MERKEZİNE 60 KM UZAKLIKTADIR.KOZLUK 2 ANA MERKEZDE TOPLANMASI SEBEBİYLE ESKİ YERLEŞİM ALANI OLAN ÇARŞI BÖLÜMÜNE 1 KM ; ÜÇYOL BÖLGESİNE 2 KM UZAKTA.
Ders Saatleri08:00 --15:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER SİSTEMİ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı40
  • Öğrenci Sayısı517
  • Derslik Sayısı30
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://kozlukiho.meb.k12.tr/72/05/752157/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)