Batman / Merkez Çevrimova Ortaokulu

Telefon:4880000000--4880000000 Adres:ÇEVRİMOVA KÖYÜ ÇEVRİMOVA KÜME EVLERİ ORTAOKUL BLOK NO 143 MERKEZ / BATMAN Web Sitesi:https://cevrimovaoo.meb.k12.tr Batman Okulları, Batman Merkez Okulları, Batman Ortaokulları, Batman Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Batman Ortaokul Haberleri, Batman Merkez Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBireysel farklılıklarını ortaya çıkararak; bilginin ve bilgili insan olmanın önemini kavrayabilen, başarma ve kazanma duygusu yerleşmiş, topluma yönelik proje ve çözümler üretebilen, bireyleri yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
MisyonKendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek.
Telefon4880000000--4880000000
Faks(488) 000 0000
AdresÇEVRİMOVA KÖYÜ ÇEVRİMOVA KÜME EVLERİ ORTAOKUL BLOK NO 143 MERKEZ / BATMAN
İnternet Sitesihttps://cevrimovaoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇevrimova Köyü, BATMAN
UlaşımOkulumuz İl merkezine 18 km uzaklıktadır.Okulumuza öğretmen servisiyle ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İl merkezine 18 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08.10-14.50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerBasketbol, futbol, voleybol,
Projeler“Değerlerimle Varım Projesi”: Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında her ay belirlenen bir değer konusundan öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak için yarışmalar düzenlenmektedir.
“Öğrenci Koçluğu Projesi”: Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri branş öğretmenlerine dağıtılarak, öğrencilerimizin başarılarını artırmak için birebir takibi yapılmaktadır.
“Kitap Kurdu Projesi”: Okulumuzda yürüttüğümüz "Kitap Kurdu" projesi ile her ay en çok kitap okuyan öğrencimiz "Ayın Kitap Kurdu" seçilmektedir. Kitap Kurdu seçilen öğrencimize okulumuz tarafından belge ve hediye verilmektedir.
“Kitap Okuma Yarışması”:Belirlenen 4 kitabı tüm öğrencilerimiz okumuş ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan sorularla öğrencilerimi test sınavı yapılarak dereceye girenler ödüllendirilmektedir.
“Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası”: Her yıl düzenli olarak Mayıs-Haziran aylarında okulumuzda sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlenmektedir.
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı163
  • Derslik Sayısı16
  • Atölye Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://cevrimovaoo.meb.k12.tr/72/02/725912/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)