Batman / Sason Gürgenli Topluca İlkokulu

Telefon:04884612495 Adres:Gürgenli Köyü Topluca Mezrası Sason/Batman Web Sitesi:https://gurgenlitoplucailkokulu.meb.k12.tr Batman Okulları, Batman Sason Okulları, Batman İlkokulları, Batman Sason İlkokulları, İlkokul Haberleri, Batman İlkokul Haberleri, Batman Sason İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz; Beden ve Ruh Sağlığı Yerinde, Kendisine ve Başkalarına Saygılı, Okumaya karşı istekli, Kendisinin Ve Bulunduğu Çevrenin Temizliğine, Düzenine Özen ve Önem Veren Bireyler Yetiştirmeyi Amaçlamaktadır.
Gelecek nesillerin en önemli gereksinimi olan sorgulayıcı bir anlayışla başlayan, kendini içinde yaşadığı toplumun değerleriyle özümsemiş, geleceğini çağdaş anlayışın temel ilkeleri üzerine oturtmuş nesiller yetiştiren ve bu anlayışını öğrenme ve gelişmenin her alanında gösteren bir ilkeler bütünü ile eğitim –öğretimde çağdaş kurumlar ve de medeniyetler seviyesine ulaşmaktır.
MisyonDemokrasiyi benimsemiş, çağdaş, insan haklarına saygı duyan, yeniliklere açık olan, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, toplum içindeki sorumluluğunu bilen, çağın gerekliliklerini yerine getirmeye çalışan, kendisi ve çevresiyle barışık, faydalı bireyler yetiştirmektir.
Telefon04884612495
Faks04884613543
AdresGürgenli Köyü Topluca Mezrası Sason/Batman
İnternet Sitesihttps://gurgenlitoplucailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGürgenli Köyü Topluca Mezrasında yer almaktadır.
UlaşımBatman İl merkezine 75 km. Sason İlçe merkezine 13 km uzaklıktadır. Köy yolu İlçe Merkezine 13 km gibi yakın mesafede gözükse de, engebeli arazi şartlarından dolayı süre olarak 20 dk-30 dk arası sürebilmektedir. Yolun büyük bir bölümü rampa şeklindedir. Okulumuzun lojmanı mevcut olup kalınmaya müsaittir. Yinede il veya ilçede oturup gidiş geliş yapmak isteyen öğretmenlerimiz Öğretmen servisi tutarak ulaşım sağlamaktadırlar.
Merkezden UzaklıkBatman İl merkezine 75 km. Sason İlçe merkezine 13 km uzaklıktadır.
Servis Bilgisi.........
Öğretim ŞekliNormal Öğretim
Ders Saatleri08:30
14:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSobalı
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı19
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://gurgenlitoplucailkokulu.meb.k12.tr/72/06/712446/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)