Bingöl / Merkez Çobantaşı İlkokulu

Telefon:0426 2451029 Adres:ÇOBANTAŞI KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ ÇOBANTAŞI/24 SK. NO: 11 MERKEZ / BİNGÖL Web Sitesi:https://cobantasiilkokulu.meb.k12.tr Bingöl Okulları, Bingöl Merkez Okulları, Bingöl İlkokulları, Bingöl Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Bingöl İlkokul Haberleri, Bingöl Merkez İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrenci merkezli bir eğitim uygulaması. Öğrencinin aktif olduğu yeni öğretim metotlarının denenmesi, algılamada güçlük çeken öğrencilere öğretmenlerinin rehberlik yaparakAnadolu ve fen liselerine öğrenci gönderebilmek, okulumuzu öğrenci, öğretmen, veli ve personel açısından daha cazip hale getirebilmek.
MisyonBilgi ve birikimlerimizi kullanarak, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda paylaşımcı bir iletişimle, önce milletimizi sonra insanlığı hedef alarak, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamında çağın gerektirdiği anlayışa ve ihtiyaçlara cevap verebilecek teknolojik donanıma sahip ´KURUM´ bilinciyle akademik benliğin yanı sıra, çevresiyle uyumlu ve olumlu iletişim kurabilen, üretken, hoşgörülü, çağdaş ve kendine güvenen gençler yetiştirmektir.
Telefon0426 2451029
AdresÇOBANTAŞI KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ ÇOBANTAŞI/24 SK. NO: 11 MERKEZ / BİNGÖL
İnternet Sitesihttps://cobantasiilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri80 haneli köy
UlaşımBingöl-Erzurum karayolunun 37. kilometresinde bulunmaktadır.Yol üstündeki diğer köy okullarındaki öğretmenlerle birleşerek servisle yada şahsi araçla ulaşım sağlanabilir.
Merkezden UzaklıkBingöl-Erzurum karayolunun 37. kilometresinde bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:40-14:30
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı30
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://cobantasiilkokulu.meb.k12.tr/12/01/712487/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)