Bingöl / Solhan Yeşilova Anaokulu

Adres:Şehit Mehmet Türksever Bulvarı Yeşilova Mahallesi YeşilovaAnaokulu Web Sitesi:https://solhanyesilovaanaokulu.meb.k12.tr Bingöl Okulları, Bingöl Solhan Okulları, Bingöl Anaokulları, Bingöl Solhan Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Bingöl Anaokulu Haberleri, Bingöl Solhan Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://solhanyesilovaanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitimde toplam kalite anlayışı doğrultusunda her yıl yenilenerek ve gelişerek öğrenmenin önündeki engelleri kaldırmak, okul öncesi eğitimde yaratıcılığın, yenilikçiliğin, değişimin öncüsü olarak Solhan ilçesinde saygın ,örnek ve sevilen bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonYeşilova Anaokulu olarak; Türk Milli Eğitimi’nin ve okul öncesi eğitimin amaçları ışığında sevgiyle şefkatle kucakladığımız çocuklarımızın ilk adımlarında onların yaşam kalitelerini yükseltecek bilgi, beceri ve alışkanlıkları geliştirmelerini sağlamanın önemini onlara benimsetip, insanlara, doğaya, çevreye, etik değerlere önem veren, sorumluluk alabilen, kendine güvenen örnek çocuklar yetiştirmektir.
Başarılar2014 Yılında İlçemiz Okul Öncesi Eğitim Kurumları öğrenci arasında yapılan resim yarışmasında öğrencilerimiz İlçe 1.si ve İlçe 3.sü olmuştur.
AdresŞehit Mehmet Türksever Bulvarı Yeşilova Mahallesi YeşilovaAnaokulu
İnternet Sitesihttps://solhanyesilovaanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSolhan ilçesi Bingöl iline bağlı Bingöl - Muş Karayolu üzerine kurulmuş bir ilçedir. İlçe halkı hayvancılık yapanlar, esnaflar ve memurlardan oluşmaktadır. Solhanda Yüzenadalar tabiat parkı bulunmaktadır. Eğitime ve gençlerin geleceğine önem veren bir yerleşim yeridir.
Ulaşımİlçe merkezinde, Bingöle 45 km Yürüyerek ya da ilçe toplu taşıma otobüsleri ile
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezinde, Bingöle 45 km
Servis Bilgisiİlçe içi servis vardır
Ders SaatleriSABAH GRUBU DERS BAŞLAMA-09:00
SABAH GRUBU DERS BİTİŞ- 12:00
ÖĞLEN GRUBU DERS BAŞLAMA-12:30
ÖĞLEN GRUBU DERS BİTİŞ- 15:30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı49
  • Derslik Sayısı4
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://solhanyesilovaanaokulu.meb.k12.tr/12/06/752815/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)