Çorum / Alaca Mimar Sinan İlkokulu

Telefon:03644112105 Adres:Özhan Mahallesi Aydınkent Sokak No 23 Alaca/Çorum Web Sitesi:https://alacamimarsinanilkokulu.meb.k12.tr Çorum Okulları, Çorum Alaca Okulları, Çorum İlkokulları, Çorum Alaca İlkokulları, İlkokul Haberleri, Çorum İlkokul Haberleri, Çorum Alaca İlkokul Haberleri
Kaynak:https://alacamimarsinanilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVar olan bütün güzellikleri görüp onlarin içindeki gizli alemleri kesfedebilen,
Tarihini bilip, ondan aldigi ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek gelecege yön verebilen,Kendisi ve çevresi ile barisik,Hosgörülü,Insanlara ve düsüncelerine saygiliSorumluluk sahibi,Kendine güvenen ve güvenilen,Hayattaki her türlü zorluga gögüs gerip çözüm üretebilen, özümleri uygulamaya koyabilen, hayatin her anindan zevk alan,Bilim ve teknolojideki gelismeleri takip eden, arastiran, üreten, paylasan ve bu birikimini insanlarin mutlulugu için kullanabilen,
Dünyaya yön verebilecek lider insanlar yetistirmek.
MisyonMisyon, bir okulun neden varız? Sorusunu yanıtlayan ifadedir.Geçmisten gelecege köprü kurarak ve gelecegi bu günden yasayarak degisim, gelisim ve yeniliklere açik, teknolojiyi yakindan takip ederek, çevre sartlari ve veli beklentileri göz önünde bulundurularak, ögrencileri bilimsel düsünme, insanî niteliklerini gelistirerek gelecekteki hedefini sorgulayan,Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâkli, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi vatandaslarin yetistirildiği ;“HER ÇOCUGUN TEK TEK ILGI GÖRDÜĞÜ MUTLU BIR OKUL ORTAMI YARATMAKTIR”
BaşarılarBU BÖLÜM BİLGİ TOPLAMA AŞAMASINDADIR.
Telefon03644112105
AdresÖzhan Mahallesi Aydınkent Sokak No 23 Alaca/Çorum
İnternet Sitesihttps://alacamimarsinanilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçemiz İç Anadolu bölgesinde bulunmaktadır.
UlaşımOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. İLİMİZ ÇORUM´A 50 KM. MESAFEDEDİR.Şehir içi ulaşım için belediye otobüsleri vardır. Şehirler arası ulaşım için Çorum´a her yarım saatte bir araç bulunmaktadır. Şehirler arası terminalden ükenin her tarafına ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. İLİMİZ ÇORUM´A 50 KM. MESAFEDEDİR.
Ders SaatleriDers başlama ve bitiş Saati: İLKOKUL:08:30-14:45 ORTAOKUL: 08:30 - 16:25
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞAL GAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı83
  • Derslik Sayısı9
Kaynak:https://alacamimarsinanilkokulu.meb.k12.tr/19/02/706397/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)