Diyarbakır / Lice Demirçelik İlkokulu

Adres:KELVAN MAH. BEHCET CANTÜRK CAD. DEMIRCELIK ILKOKULU BLOK NO 10A LİCE / DİYARBAKIR Web Sitesi:https://licedemircelik.meb.k12.tr Diyarbakır Okulları, Diyarbakır Lice Okulları, Diyarbakır İlkokulları, Diyarbakır Lice İlkokulları, İlkokul Haberleri, Diyarbakır İlkokul Haberleri, Diyarbakır Lice İlkokul Haberleri
Kaynak:https://licedemircelik.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDavranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmektir.
MisyonAtatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için çalışmaktayız.
Faks04128612030
AdresKELVAN MAH. BEHCET CANTÜRK CAD. DEMIRCELIK ILKOKULU BLOK NO 10A LİCE / DİYARBAKIR
İnternet Sitesihttps://licedemircelik.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Diyarbakır iline 87 km uzaklıkta bulunan Lice ilçesi, ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Ulaşım87 km-0 kmİlçe merkezinde bulunan okulumuzda ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır. Öğrenci ulaşımı çevre köylerden servisler ile sağlanmaktadır. Diyarbakır ili ilçe otogarından Lice dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanabilir.
Merkezden Uzaklık87 km-0 km
Kontenjan Bilgileri10 sınıf öğretmeni normumuz var.3 Okul öncesi normumuz var. 1 rehber öğretmen ve 1 ingilizce öğretmeni normumuz var.
Ders Saatleri8.30-14.10
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı344
  • Derslik Sayısı11
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://licedemircelik.meb.k12.tr/21/12/745524/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)