Elazığ / Palu Palu Ortaokulu

Telefon:. Adres:KALEKENT MAH. 53 CAD. NO 12A PALU / ELAZIĞ Web Sitesi:https://paluortaokulu.meb.k12.tr Elazığ Okulları, Elazığ Palu Okulları, Elazığ Ortaokulları, Elazığ Palu Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Elazığ Ortaokul Haberleri, Elazığ Palu Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://paluortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKurum kültürü ve yetiştirdiği öğrencilerle eğitim görmeyi herkes için ayrıcalığa dönüştüren, eğitim ve öğretimde her zaman tercih edilen; başarılarıyla ve özgün çalışmalarıyla model gösterilen kurum olmaktır.
MisyonPalu Ortaokulu olarak misyonumuz; Uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamaktır.
Telefon.
Faks(424) 651 3518
AdresKALEKENT MAH. 53 CAD. NO 12A PALU / ELAZIĞ
İnternet Sitesihttps://paluortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri2007 yılında Eğitim-Öğretime açılan Palu Ortaokulu, ilçemizde yeni bir yerleşim alanı olan Kalekent Mahallesi’nde okul ihtiyacını karşılamak amacıyla, Toplu Konut İdaresi’nin Sosyal Donatı Projesi çerçevesinde yer almıştır.
Ulaşımİl merkezine uzaklık: 74 km
İlçe merkezine uzaklık: 2 kmOkulumuz ilçe merkezinde olup, Kalekent Mahallesinde bulunmaktadır. İlçe Merkezi ile ulaşım saat başı hareket eden minibüsler ile sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine uzaklık: 74 km
İlçe merkezine uzaklık: 2 km
Ders Saatleri08.20-14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı293
  • Derslik Sayısı13
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://paluortaokulu.meb.k12.tr/23/09/726915/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)