Gaziantep / Şehitkamil Kamil Ocak Spor Lisesi

Adres:PİRSULTAN MAH. LEFKOŞE CAD. OKUL GIRISI SİTESİ ORTAOKUL1 BLOK NO 268A İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP Web Sitesi:https://kamilocaksporlisesi.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şehitkamil Okulları, Gaziantep Spor Liseleri, Gaziantep Şehitkamil Spor Liseleri, Spor Lisesi Haberleri, Gaziantep Spor Lisesi Haberleri, Gaziantep Şehitkamil Spor Lisesi Haberleri
Kaynak:https://kamilocaksporlisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÜlkemizi ulusal ve uluslararası platformda en iyi şekilde temsil eden bireyler yetiştirmek için spor alanında ve akademik alanda kaliteli eğitim vermek . Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan, insana ve topluma saygılı ,Türk sporunun gelişimine katkıda bulunan ,yararlı hobileri olan, geleceğe yön veren ,aldığı eğitimin izlerini taşıyan, sporu yaşam biçimi hâline getirmiş kaliteli sporcu ve spor insanı yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilere Beden Eğitimi ve Spor alanında temel bilgi ve becerileri kazandırmayı, nitelikli insan olarak yetiştirilmelerine kaynaklık etmeyi, öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda eğitim-öğretim görmelerini, ilgi ve yetenekleri hususunda potansiyellerini artırmalarını, takım ruhu ile hareket etmelerini, başarılı sporcular olarak Türk sporunu geliştirmeleri ve temsil etmeleri, spor disiplini ve centilmenliğini özümsemiş olarak kendilerine uygun yükseköğretim programlarına hazırlanmalarını, spor alanında araştırmaya yönelmelerini sağlamayı amaç edinmiştir.
AdresPİRSULTAN MAH. LEFKOŞE CAD. OKUL GIRISI SİTESİ ORTAOKUL1 BLOK NO 268A İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://kamilocaksporlisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriPir Sultan Mahallesi ,Lefkoşe caddesi no 268/A
Ulaşım0Toplu taşıma araçları
Servis Bilgisivar
Kontenjan Bilgileri60
Ders Saatleri08.20-15.10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif Etkinlikler2021-2022 Eğitim Öğretim yılında genç erkekler hentbol müsabakasında ve atletizm alanında katılım gerçekleştirdik.2022-2023 Eğitim öğretim yılı için ,kadın basketbol, kadın voleybol ,erkek hentbol ,futbol ,futsal ,bireysel branşlarda badminton ,masa tenisi ,taekwondo ,yüzme ,atletizm branşlarının alt yapı çalışmalarını yapmaktayız.
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı60
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://kamilocaksporlisesi.meb.k12.tr/27/01/768533/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)