Gaziantep / Şehitkamil Kızıkhamurkesen İlkokulu

Telefon:03424425079 Adres:kızıkhamurkesen mah. 92001. sok no41 Şehitkamil Gaziantep Web Sitesi:https://kizikhamurkesenilkokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şehitkamil Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Şehitkamil İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Şehitkamil İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kizikhamurkesenilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürkçeyi doğru ve güzel kullanabilen, üst öğrenime devam noktasında istekli ve hazır, orta ve uzun vadede orta öğretim ve bursluluk sınavlarında başarılı olmanın yanında, öğrencilerin kabiliyetleri noktasında sportif faaliyetlere katılan ve katıldığı faaliyetlerde başarı elde eden, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, sorumluluğunun farkında olan, kendine güvenen, okuluna, öğretmenine, arkadaşlarına ve çevresine karşı saygılı ve sorumluluklarının bilincinde öğrenciler yetiştirmek.
MisyonÖğrencilerimizin, hayatta kendilerine lazım olan temel bilgi ve becerilere sahip, milli duygu ve değerleri özümsemiş, bireysel yeteneklerinin farkında olan, ilgi duyduğu alanın farkına varmalarını sağlayan ve en nihayetinde yaptığı işi en iyi şekilde yapmayı önemseyen öğrenciler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
Telefon03424425079
Adreskızıkhamurkesen mah. 92001. sok no41 Şehitkamil Gaziantep
İnternet Sitesihttps://kizikhamurkesenilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞehitkamil ilçesi Aktoprak mevkii Kızıkhamurkesen Mahallesi
Ulaşımİl merkezine uzaklık 35 km.
Servis BilgisiOkulumuzdaki tüm öğretmenler öğretmen servisiyle merkeze geliş-gidiş yapmaktadır. Ayrıca okulun önünden belediye otobüsü de geçmektedir.
Ders SaatleriDerslerimiz 8.10 da başlayıp 14.50 de sona ermektedir.
Isınma TürüOkulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı100
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://kizikhamurkesenilkokulu.meb.k12.tr/27/01/887816/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)