Karaman / Merkez Yavuz Sultan Selim İlkokulu

Telefon:03382280606 Adres:Başakşehir Mah. 2250. Sokak No 1 Merkez KARAMAN Web Sitesi:https://karamanyavuzsultanselimilkokulu.meb.k12.tr Karaman Okulları, Karaman Merkez Okulları, Karaman İlkokulları, Karaman Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Karaman İlkokul Haberleri, Karaman Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://karamanyavuzsultanselimilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu
Okulumuz TOKİ tarafından inşa edilip 2010 yılında hizmete girmiştir. Açılmasından bu yana Karaman Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu olarak eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. Okulumuzda okul öncesi eğitim sınıfı da mevcuttur.
Vizyonumuz
´Öğrenen Okul´ kimliğini benimsemiş, durmaksızın gelişerek kendini yenileyen, ülkesinin gerçeklerini göz ardı etmeden, uluslar arası standartlara uygun kendi kalite standardını belirlemiş, küreselleşen dünyada yerel değerlerini kaybetmeden varolmayı başarmış çağdaş ve özgün bir ´eğitim kurumu´ olarak, Atatürkçü düşünceyle aydınlanan kadrosuyla Türk Milli Eğitimi´ne hizmet vermek Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu´nun varlık sebebidir. Sosyal, kültürel, bilimsel alandaki her tür yenileşme, gelişme ve değişmeyi yakından takip eden, uluslararası normlara ulaşmayı hedefleyen, gücünü tarihi geçmişinden alan örnek bir ilköğretim kurumu olmaktır.
MisyonMisyonumuz
Okulumuz, temeli saygı, duvarı sevgi, çatısı şefkat olan eğitim anlayışına sahip kadrosuyla; kendini tanıyan ve kendi tarzını geliştiren, ne yapmak istediğini bilen, toplumsal bilinci ve sorumluluğu yüksek, işbirliğine, yeniliğe, değişime açık, katılımcı, olumlu ve yapıcı, Atatürkçülüğü sadece söylemde değil teknikte, teknolojide, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacak kuşakları yetiştirmek eğitim sistemimizin temel amacını oluşturmaktadır.
Telefon03382280606
AdresBaşakşehir Mah. 2250. Sokak No 1 Merkez KARAMAN
İnternet Sitesihttps://karamanyavuzsultanselimilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBaşakşehir Mah. Merkez KARAMAN
Ulaşım7kmDolmuş Otobus
Merkezden Uzaklık7km
Servis BilgisiTaşımalı öğrenci var
Ders Saatleri08:30 - 14:20
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüDoğalgaz - Kalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı328
  • Derslik Sayısı16
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://karamanyavuzsultanselimilkokulu.meb.k12.tr/70/01/745070/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)