Kars / Sarıkamış Karaurgan Fehim Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon:474 442 60 16 (Okul Müdürü Cep 0542 610 88 79) Adres:KARAURGAN KÖYÜ KARAURGAN KÜME EVLERİ NO: 129 SARIKAMIŞ / KARS Web Sitesi:https://karaurganlisesi.meb.k12.tr Kars Okulları, Kars Sarıkamış Okulları, Kars Çok Programlı Anadolu Liseleri, Kars Sarıkamış Çok Programlı Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Kars Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Kars Sarıkamış Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://karaurganlisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAMAÇLARIMIZ HEDEFLERİMİZ

Amacımız profesyonellik, çalışkanlık, sorumluluk, verimlilik, sürekli yenilenme ve analitik düşünme esaslarına dayalı bir kurum olarak; yurt içinde ve yurt dışında hizmet verecek olan gelecek kuşakların liderleri bugünün çocuklarını, çağın gereksinimleri doğrultusunda hayata hazırlayarak Türk milletini, çağdaş uygarlığın yapıcı, üretici, seçkin bir ortağı yapmaktır.
Takım gücüyle hedef ve amaçlarına ulaşmak isteyen KARAURGAN LİSESİ uluslararası Eğitim Standartlarına uygun bir şekilde gelişmesine devam ederken, bu yapılanma tarzıyla sadece nitelikli bir eğitimi değil, aynı zamanda yarınlarımız olan gençlerimiz için umut verici pek çok gelişmeyi de hedefliyor.
MisyonBütün çalışmalarımızın temeli öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyulur. Öğrenci ve öğretmen arasında sevgi – saygı bağının gün geçtikçe geliştirilmesi, herkesin ortak hedefleri arasındadır. Biz duygusunun hakim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Türkçenin güzel konuşulması ve yazılması ortak değerimizdir.Okul – veli işbirliği sağlanarak, öğrencilerin okulda kazandığı davranışları hayata geçirebilmeleri için çalışılır.Başarının ekip çalışması, teşvik ve ödüllendirme ile artacağına inanırız.
Telefon474 442 60 16 (Okul Müdürü Cep 0542 610 88 79)
AdresKARAURGAN KÖYÜ KARAURGAN KÜME EVLERİ NO: 129 SARIKAMIŞ / KARS
İnternet Sitesihttps://karaurganlisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKaraurgan Köyü Sarıkamış/Kars
UlaşımKars Merkezine 96 km Sarıkamış İlçesine 35 km uzaklıktadırSarıkamış Merkezden Köy Minübüsleri ile sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkKars Merkezine 96 km Sarıkamış İlçesine 35 km uzaklıktadır
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı174
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://karaurganlisesi.meb.k12.tr/36/13/167753/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)