Kars / Sarıkamış Zübeyde Hanım Anaokulu

Telefon:04744135396 Adres:Cumhuriyet Mah. İstasyon Cad. SARIKAMIŞ / KARS. Web Sitesi:https://sarikamiszubeydehanimanaokulu.meb.k12.tr Kars Okulları, Kars Sarıkamış Okulları, Kars Anaokulları, Kars Sarıkamış Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Kars Anaokulu Haberleri, Kars Sarıkamış Anaokulu Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon36-66 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel, sosyal gelişimlerini sağlayacak etkinlikler planlamak ve uygulamak ve onlara uygun fiziki şartlar hazırlamak. Aile eğitimi ve aile katılımı ile ilgili programlar geliştirmek ve uygulamak. Okulumuzda öğrencilerimize yardımlaşmayı paylaşmayı çevresiyle iyi iletişimler kurabilmeyi öğretecek aktivitelerde bulunmak. Öğretmenlerimizin öğrencileri daha iyi tanıyabilmeleri ve mesleki olarak gelişebilmeleri için seminerlere ve hizmet içi eğitimlere katılımlarını sağlamak.
MisyonTürkçeyi doğru ve düzgün konuşabilen, sevgi ve saygıya önem veren, araştıran, sorgulayan, insan ve doğa sevgisi aşılayarak akılcı bireyler yetiştirmek için Okul Öncesi Eğitimi toplumun bütün kesimlerine tanıtmak ve yaygınlaştırmak.
BaşarılarResim Yarışması 1,2 ve 3.lüğü
Telefon04744135396
AdresCumhuriyet Mah. İstasyon Cad. SARIKAMIŞ / KARS.
İnternet Sitesihttps://sarikamiszubeydehanimanaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz Sarıkamış ilçe merkezindedir. Sarıkamış-Kars arası yaklaşık 55 km.dir.
Öğretim ŞekliTam gün ve yarım gün eğitim-öğretim yapılmaktadır.
Ders SaatleriDerse başlama saati;08.00 Bitiş saati; 17.00
Isınma TürüOkulumuz doğal gaz sistemi ile ısınmaktadır.
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı65
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sarikamiszubeydehanimanaokulu.meb.k12.tr/36/13/819216/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)