Kırklareli / Lüleburgaz Büyükkarıştıran Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kaynak:https://buyukkaristirancpal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk İlke ve İnkılâpları çerçevesinde; ülke geleceğinin şekillendirmede en etkin rolü alan, teknik konularda nitelikli elemanların yetiştirildiği çağdaş bir kurum olmaktır.
MisyonSağlam karakterli, kendini gelişen teknoloji karşısında sürekli olarak yenileyen, sorunlar karşısında çözüm yolları üreten ve gerekli tedbirleri alan, kendiyle barışık, çevresi tarafından sevilen ve sayılan bireyler yetiştirmek.
BaşarılarOkulumuz 1997 – 1998 Eğitim – Öğretim yılında Büyükkarıştıran İlköğretim Okulu bünyesinde bulunan ek binada eğitim – öğretim vermeye başlamıştır. İmkanların yetersizliğine karşın eğitim – öğretim faaliyetine devam etmiştir. 2007 yılında yeni binasına kavuşmuştur , halen yeni binamızda eğitim – öğretime devam etmektedir.
Amaçlarımızdan biri de hem Yüksek öğrenime öğrenci hazırlamak , hem de sanayi için gerekli olan yetişmiş insan gücünü oluşturmaya çalışmaktır.
Okulumuz halkla iç içedir , bunun en büyük kanıtlarından biriside okula isteyerek ve severek gelen öğrencilerimiz , öğrenci velilerimiz ve belde halkımızdır.
Okulumuzda eğitim – öğretim sadece öğretmenlerimizin öğrenciye bilgi aktarması değildir. Öğrencilerimizi hayata hazırlamak , onların sağlık , esenlik , başarı ve mutluluk dolu bir ömür geçirmesi için bilgi ve deneyimle donatmaktır.
Okulumuzun yaşaması ve nefes almasını sağlayan , onu geliştiren , başarısını artırmak adına elini taşın altına koyan tüm halkımıza , öğrencilerimize , velilerimize ve alın terini akıtan meslektaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Telefon0288 436 25 45--0288 436 25 45
Faks02884362545
AdresYıldırım Mah. Zübeyde Hanım Cad. No28 BÜYÜKKARIŞTIRAN / LÜLEBURGAZ/ KIRKLARELİ
İnternet Sitesihttps://buyukkaristirancpal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBeldemizin nüfusu 5160 kişi olup , Çorlu , Lüleburgaz arasındadır.
UlaşımLüleburgaz merkeze uzaklık 20 km.Her saat başı ilçe ile belde arasında Halk Otobüsü seferleri ayrıca Karayolu üzerinde olması nedeni ile Tekirdağ , Çorlu , İstanbul arabalarının geçiş güzergahındadır .
Merkezden UzaklıkLüleburgaz merkeze uzaklık 20 km.
Servis BilgisiÖzel Servis yoktur.
Ders Saatleri08:40 - 17:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFERLİ ( DOĞALGAZ )
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerHalk oyunları, Bando takımı,Futbol takımı, Satranç takımı,Tiyatro grubu, Masa tenisi takımı.
Bilimsel EtkinliklerAB ERASMUS+ K102 PROJESİ
BİR FİKRİM VAR PROJESİ
KİTAP OKUMA PROJESİ
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı146
  • Derslik Sayısı14
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://buyukkaristirancpal.meb.k12.tr/39/05/962152/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)