Malatya / Yazıhan Kömüşhan Abdurrahman Serttaş İlkokulu

Telefon:0 422 757 12 60 Adres:Kömüşhan Mahallesi Yazıhan/MALATYA Web Sitesi:https://komushanaserttasilkokulu.meb.k12.tr Malatya Okulları, Malatya Yazıhan Okulları, Malatya İlkokulları, Malatya Yazıhan İlkokulları, İlkokul Haberleri, Malatya İlkokul Haberleri, Malatya Yazıhan İlkokul Haberleri
Kaynak:https://komushanaserttasilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKÖMÜŞHAN A.SERTTAŞ iLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ; Öğretmen ve veli başta olmak üzere okul toplumunu oluşturan tüm tarafların desteğini esas alan, bilgi toplumuna uygun, sınavlara, hayata ve bir üst öğrenim kurumuna başarılı bireyler yetiştiren yönüyle ilimizde model okul olmak.
MisyonKÖMÜŞHAN A.SERTTAŞ İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ; Öğrencilerimizi bir üst öğrenime hazırlamak ve hayata çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlanacak şekilde ruh ve beden sağlığı yerinde kendisine güvenen, ailesine ve topluma, ülkesine yararlı, araştırıcı, üretken, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, öğrenciler yetiştirmek için topluma hizmet sunuyoruz.
Telefon0 422 757 12 60
AdresKömüşhan Mahallesi Yazıhan/MALATYA
İnternet Sitesihttps://komushanaserttasilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKömüşhan Mahallesi YAZIHAN/MALATYA
Ulaşımİl merkezine 35 km,İlçe merkezine 10 km uzaklıkta. Malatya Belediyesine ait toplu taşıma araçlarıyla saat başı ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 35 km,İlçe merkezine 10 km uzaklıkta.
Servis BilgisiYok.
Öğretim ŞekliNormal öğretim.
Ders Saatleri08.20-13.40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKömürlü kalorifer.
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı58
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://komushanaserttasilkokulu.meb.k12.tr/44/14/737382/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)