Şanlıurfa / Siverek Siverek Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Telefon:(0414) 552 4310 Adres:Camikebir Mh. Hürriyet Cad. No 90 İlçe Jandarma Komutanlığı Bitişiği Sağlık Grup Başkanlığı Karşısı SİVEREK/ŞANLIURFA
İl merkezine 96 km, Diyarbakır iline 86 km uzaklıktadır.
İlçe merkezinde şehir içi minibüsleriyle, köylerden ise köy postaları yoluyla ulaşım sağlanmaktadır. Şanlıurfa ve Diyarbakır iline ilçeden saabah 07:00-18:00 arasında dolmuş seferleri vardır. Ayrıca bulunduğu yol güzergahı şehirlerarası yol olduğu için otobüs seferleri de vardır.
Web Sitesi:https://siverekram.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Siverek Okulları, Şanlıurfa Rehberlik ve Araştırma Merkezleri, Şanlıurfa Siverek Rehberlik ve Araştırma Merkezleri, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Haberleri, Şanlıurfa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Haberleri, Şanlıurfa Siverek Rehberlik ve Araştırma Merkezi Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon- Hizmet bölgemizdeki öğrencilerin ve halkımızın daha etkin bir eğitim-öğretim ortamına kavuşmaları için çalışmalar yapılması.

- Eğitim, rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri ile ilgili yeni ve faydalı fikirler üretilip, uygulanması için ortamlar oluşturulması.

- Halkımıza ve öğrencilerimize olabildiğince yüksek düzeyde "kendini gerçekleştirme" anlayışının kazandırılması, konu ile ilgili gelişmeyi sağlayacak ortamlar oluşturmak, çalışmalar planlayıp, uygulamak.

- Bu fikirlerin uygulanması için rehberlik, araştırma ve planlama faaliyetlerinin yürütülmesi.

- Gerektiğinde mesai dışı zamanlarda da hizmet şuuru ile fedakarlıklar yapılmasının sağlayacağı mutluluk duygusunun tüm çalışanlara aşılanması ve muhafaza edilmesi.
- Özel egitim hizmetleri konusunda gerekli egitsel tani ve incelemelerin yapilmasini saglamak
Misyon-Hizmet bölgemizdeki öğrencilerin ve halkımızın rehberlik hizmetleri bağlamında eğitim olanaklarından en üst düzeyde
yararlanabilmeleri için çalışmalar planlamak ve uygulamak.

- Hizmet bölgemizdeki öğrencilerin ve halkımızın ihtiyaç duyacağı psikolojik danışma
hizmetlerinin etkin şekilde yürütülmesini sağlamak.

- Kurum çalışanları, hizmet bölgemizdeki eğitim çalışanları ve ilgili kurumlar ile etkin
bir işbirliği ortamının sağlanması ve devam ettirilmesi.

- Alan ile ilgili gelişme ve değişimlerin sürekli takip edilerek hizmetlere
etkin şekilde yansıtılması.

-Özel eğitim hizmetleri konusunda gerekli eğitsel tanı ve incelemelerin yapılmasını sağlamak
Telefon(0414) 552 4310
AdresCamikebir Mh. Hürriyet Cad. No 90 İlçe Jandarma Komutanlığı Bitişiği Sağlık Grup Başkanlığı Karşısı SİVEREK/ŞANLIURFA
İl merkezine 96 km, Diyarbakır iline 86 km uzaklıktadır.
İlçe merkezinde şehir içi minibüsleriyle, köylerden ise köy postaları yoluyla ulaşım sağlanmaktadır. Şanlıurfa ve Diyarbakır iline ilçeden saabah 07:00-18:00 arasında dolmuş seferleri vardır. Ayrıca bulunduğu yol güzergahı şehirlerarası yol olduğu için otobüs seferleri de vardır.
İnternet Sitesihttps://siverekram.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞanlıurfa ilinin kuzeyinde yer alır. Batısında Adıyaman´ın Kahta ilçesi,batıdan kuzeye doğru uzanan Atatürk Baraj gölü,kuzeyinde ise Adıyaman´ın Gerger ilçesi ile Diyarbakır´ın Çermik ve Çüngüş ilçeleri, doğusunda Diyarbakır, güney doğusunda ise kısa bir sınır ile Mardin ili, Viranşehir ve Hilvan ilçeleri ile komşudur.Karacadağ´ın eteklerinde kurulan Siverek´te, Akdeniz, çöl ve karasal iklimin etkileri görülmektedir.
Ulaşımİlçe merkezinde şehir içi minibüsleriyle, köylerden ise köy postaları yoluyla ulaşım sağlanmaktadır. Şanlıurfa ve Diyarbakır iline ilçeden saabah 07:00-18:00 arasında dolmuş seferleri vardır. Ayrıca bulunduğu yol güzergahı şehirlerarası yol olduğu için otobüs seferleri de vardır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 96 km, Diyarbakır iline 86 km uzaklıktadır.
Isınma Türükalorifer (doğalgazlı)
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı1223
  • Derslik Sayısı34
Kaynak:https://siverekram.meb.k12.tr/63/09/966498/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)