Tokat / Niksar Ayva İlkokulu

Telefon:505 236 53 38 Adres:MERKEZ SERENLİ AYVA KÖY MAH.AYVA KÖY MEYDANI NİKSAR/TOKAT Web Sitesi:https://ayvailkokulu.meb.k12.tr Tokat Okulları, Tokat Niksar Okulları, Tokat İlkokulları, Tokat Niksar İlkokulları, İlkokul Haberleri, Tokat İlkokul Haberleri, Tokat Niksar İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ediyoruz. Velilerimizin, çocuklarımızın öğrenmesinde tüm şartların sağlanması için çabaladığımızı bilmelerini istiyoruz. Ve istiyoruz ki, öğrenmenin yaşı olmasın, bu öğrenme-öğretme sürecini okul-aile-öğrenci işbirliği içinde sürdürelim. Çocuk geleğe atılan imzadır. İstiyoruz ki, gelecekte büyük işlere imza atacak bireyler yetiştirelim.
MisyonSağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Telefon505 236 53 38
AdresMERKEZ SERENLİ AYVA KÖY MAH.AYVA KÖY MEYDANI NİKSAR/TOKAT
İnternet Sitesihttps://ayvailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSERENLİ BELEDİYESİNE 3 KM UZAKLIKTA BİR MAHALLE STATÜSÜNDEDİR. ORTALAMA 150 HANE BULUNMAKTADIR. MAHALLE HALKI TARIM VE HAYVANCILIKLA GEÇİMİNİ SAĞLAMAKTADIR.
UlaşımNİKSAR MERKEZE 17 KM. UZAKLIKTASERVİS VEYA ŞAHSİ ARAÇ İLE YAPILMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkNİKSAR MERKEZE 17 KM. UZAKLIKTA
Ders Saatleri08.50-14.40
Isınma TürüSOBALI
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı119
  • Öğrenci Sayısı13
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://ayvailkokulu.meb.k12.tr/60/05/732855/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)