Yozgat / Merkez Bahçeşehir Şehit Mehmet Armağan Alper İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:03542140105 Adres:Bahçeşehir Mahallesi. Şehit Turgut OCAK Caddesi.1.Çınar Sokak No 7 Merkez/YOZGAT Web Sitesi:https://bahcesehirsmaaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr Yozgat Okulları, Yozgat Merkez Okulları, Yozgat İmam Hatip Ortaokulları, Yozgat Merkez İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Yozgat İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Yozgat Merkez İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://bahcesehirsmaaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MisyonAtatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine karşı sorumluluklarını bilen, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
Telefon03542140105
AdresBahçeşehir Mahallesi. Şehit Turgut OCAK Caddesi.1.Çınar Sokak No 7 Merkez/YOZGAT
İnternet Sitesihttps://bahcesehirsmaaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBahçeşehir Mah. Şehit Turgay Ocak Cad. 1. Çınar Sk. No:7 MERKEZ/YOZGAT
Ulaşım4.2 kmDolmuş
Merkezden Uzaklık4.2 km
Ders Saatleri08:30-15:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı72
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://bahcesehirsmaaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr/66/01/706113/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)