1. Yozgat Ulusal Aşçılar ve Pastacıları Şampiyonasında Dereceye Giren Öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Berk Hediye Verdi

Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, Yozgat ilinde düzenlenen  I.YOZGAT Ulusal Aşçılar ve Pastacıları Şampiyonasında İlçemizi başarı ile temsil ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet BERK yarışmada derece alan öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederek hediye ile ödüllendirdi. Öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen öğretmen ve idarecilerimizi de tebrik eden Mehmet BERK, hediye takdimi sonrası öğretmenlerle toplanarak sohbet etti.

 

 

Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, Yozgat ilinde düzenlenen  I.YOZGAT Ulusal Aşçılar ve Pastacıları Şampiyonasında İlçemizi başarı ile temsil ettiler.

 

   İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet BERK yarışmada derece alan öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederek hediye ile ödüllendirdi. Öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen öğretmen ve idarecilerimizi de tebrik eden Mehmet BERK, hediye takdimi sonrası öğretmenlerle toplanarak sohbet etti.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Nevşehir Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)