10 - 16 Mayıs Engelliler Günü ve Anneler Günü Etkinliğimiz

İlçemizde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve Anneler Günü kutlamaları kapsamında Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bayraklı Rehberlik Araştırma Merkezi, Bayraklı Halk Eğitim Merkezi ve Westpark Outlet AVM işbirliği ile 12.05.2023 Cuma günü 10.30-15.00 saatleri arasında özel gereksinimli öğrencilerimizin annelerine yönelik olarak etkinlik gerçekleştirilmiştir. Bu etkinlikte önce, özel gereksinimli öğrencilerimizin el emeği göz nuru olan çalışmalarının yer aldığı el sanatları sergisi gezilmiş, sonrasında Bayraklı Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri yürütücülüğünde iğne oyası atölyesi gerçekleştirilmiştir. Atölye çalışması bitiminde müzik dinletisi eşliğinde özel gereksinimli öğrencilerimizin anneleri ile öğle yemeği yenmiştir. Yemeğin ardından İzmir’in en büyük akvaryumu olan Funtastic Aquarium İzmir gezisi gerçekleştirilmiş ve etkinlik tamamlanmıştır. 

Programa katılımlarından ve katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Şuayip ÜNER ve Şube Müdürlerimiz; Sn. Mustafa YAYLALI, Rasül ÇÖVÜT, Vedat ALTIOK' a teşekkür ederiz.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen Westpark Outlet AVM' ye, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özlem İNAL' a, Kurum Müdürümüz Serdal MERT' e, Özel Eğitim Öğretmenlerimiz Derya ESEN ve Zekeriya BOZTAŞ' a teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Bayraklı Bayraklı Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)