10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı

EBEDİYETE İRTİHALİNİN 83. YILINDA ATATÜRK

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 83. yıldönümünde okulumuzda anma töreni yapıldı. Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ortaklaşa düzenlenen anma programında Saat 09.05'te tüm Türkiye ile aynı anda sirenler eşliğinde yapılan saygı duruşunun ardından bayrağımız İstiklal Marşı eşliğinde göndere çekildi. Daha sonra bayraklar yarıya indirildi.

Bahçedeki programın ardından Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda, okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Filiz BEKTAŞ ve ortaokul öğrencilerimiz ile Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi  Edebiyat öğretmeni Akın GÖREN ve 9/A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı Anma Programı icra edildi.  Programda;

 Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcılarından ve Tarih Öğretmeni Cevdet ALTUNDAĞ, Atatürk'ün hayatından örneklerle liderlik özelliklerini aktardı. Öğrencilerimiz okuduğu şiirlerin akabinde 9/A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı mini tiyatro eseri canlandırıldı ve hep birlikte Gençliğe Hitabe okundu. Atatürk'ün sevdiği şarkılar video sunusu eşliğinde izlendi. Ortaokul öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve Atatürk'ün hayatına dair bilgilendirici metinlerin ardından öğrencilerimiz oratoryo gösterisi gerçekleştirdi. Program okul müdürümüz Niyazi MARAŞLIOĞLU'nun "Atatürk'ün İstediği Gençlik" konulu konuşması ve teşekkür sunumuyla sona erdi.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aksaray Merkez Kanuni İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)