10 Kasım Atatürk´ü Anma Programını Gerçekleştirdik

           "Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir."

Mustafa Kemal ATATÜRK

 

         Okulumuz Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program Fazilet Dağcı Çığlık Konferans salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile günün anlam ve önemine dair konuşma yapıldıktan sonra öğrenciler tarafından şiirler ve türküler okunarak katılımcılara Atatürk hakkında kısa film izletimi yapıldı. Öğrencilerin gerçekleştirdiği Oratoryo gösterisinin sunumu ile program sonlandı.

         Programda emeği geçen okulumuz müdürü Ahmet AYDIN'a, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Meral YELEÇ ve Nazif Koçar'a, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hediye KARAKAYA'ya, Tarih Öğretmeni Fatma ŞAHİN'e, Elektrik - Elektronik Öğremeni Erman AYDIN'a, Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Ali ÖZTÜRK'e, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, bizi bu önemli günde yalnız bırakmayan bütün öğretmen ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Erzurum İspir Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)