100. Yıl 100 Atatürk Resmi

Mersin Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlamanın yanı sıra, Atatürk'ün ışığında aydınlık bir geleceğe olan inancını ve sevgisini sanatla ifade ediyor.

Görsel Sanatlar zümresi tarafından titizlikle hazırlanan "100. Yıl 100 Atatürk Resmi “sergisi, 100 öğrencinin ellerinden çıkan 100 farklı Atatürk resmiyle dolu. Bu eserler, her biri kendi özgün bakış açısı ve yeteneği ile Atatürk'ü anlamaya ve yorumlamaya yönelik bir özverinin ürünüdür.

Görsel sanatlar öğretmenleri Didem AKSU ve Gökalp GENCER, öğrencilerin yaratıcılıklarını açığa çıkaran rehberlikleriyle bu serginin başarılı bir şekilde hazırlanmasına destek verdiler. Sergi, yalnızca bir resim koleksiyonu değil, aynı zamanda genç nesillerin Cumhuriyet değerlerine olan bağlılığının bir ifadesidir.

Bu sergi, Atatürk'ün fikirlerini, mirasını ve ilhamını bir araya getirerek, Türkiye'nin 100. yılını karşılamak için bir araya gelen gençlerin ve eğitimcilerin katkısını kutluyor. Serginin açılması, geleceğe duyulan umut ve Türkiye'nin daha aydınlık yarınlarına olan inancın bir ifadesidir.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Mersin Mezitli Mersin Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)