11. Gfl Bilim Olimpiyatı Gerçekleştirildi

Okulumuz Giresun Fen Lisesi Bilim Fen ve Teknoloji Kulübü tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen 11.GFL-Bilim Olimpiyatı 20 Mayıs Cumartesi günü Giresun merkez ve ilçeleri olmak üzere toplam 20 ortaokuldan seçilen 193 8.sınıf öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ertuğrul TOSUNOĞLU 11. Bilim Olimpiyatı’nı ziyaret ederek öğrencilerle sohbet edip onlara olimpiyatta ve önümüzdeki günlerde girecekleri  LGS’de başarılar diledi. Öğretmenlerimize de çalışmalarından dolayı teşekkür ve tebriklerini iletti.

Olimpiyat etkinliği çerçevesinde öğrencilerini sınava getiren velilere okulumuz hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul TOSUNOĞLU da velilerimize başarılar diledi.

Ortaokul 6. , 7. ve 8. sınıf matematik ve fen bilimleri derslerinden toplam 100 soru içeren olimpiyatın sonuçları 22 Mayıs Pazartesi okulumuz web sitesinden duyurulacaktır. Ödüller ise ileri bir tarihte İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından verilecektir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Giresun Merkez Giresun Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)