12 Mart Etkinlikleri Kapsamında Okulumuzdan Çifte Başarı. . .

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla ilçemizde ve okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi. İlçemizde tüm okulların katılımıyla ve okul içinde etkinlikler ve yarışmalar düzenlendi. Okul içinde ilkokullar arasında İstiklal Marşı'nı Ezbere Güzel Okuma Yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmada öğretmenlerimiz tarafıdan sınıf içinde yaptıkları yarışmalardan dereceye giren öğrenciler katıldı. Her sınıftan iki öğrencinin katıldığı yarışmada 4-A sınıfı öğrencilerinden Rabianur ÇAMLI birinci, 3-A sınıfı öğrencilerinden Hazal ÇAMLI ikinci, 4-A sınıfı öğrencilerinden Zeynep ÖNAL üçüncü olmuştur.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda okullar arası düzenlenen İstiklal Marşı'nı Ezbere Güzel Okuma Yarışmasında 4. sınıf öğrencilerimizden Rabianur ÇAMLI ilçe üçüncüsü olmuştur. 

Yine etkinlikler kapsamında ilçe genelinde düzenlenen ortaokullar arası şiir yarışmasında 8. sınıf öğrencimiz Dilara KARADEMİR ilçe üçüncüsü olarak derece almıştır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Sarıkamış Sarıkamış Şehit Fikret Gündüz İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)