12 Mart İstiklal Marşının Kabulü

2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif i Anma Günü Programı Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından okulumuz konferans salonunda yapıldı. Programa ilçe Kaymakamımız Furkan Öztürk, Belediye Başkanımız Ahmet Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Gökhan,İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Bikir, İlçe Emniyet Amiri Ferhat Karatepe, daire müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Melek Tekin Keleş yaptı. 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. İlçemizde düzenlenen resim yarışmasında birinci olan eserler faaliyet merkezine yerleştirilen stantlarda sergilendi. İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'a ait şiirler okundu. Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu İstiklal Marşı oratoryosu ve Gazi'nin Gençlere Öğüdü piyesi gerçekleştirildi.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında gerçekleştirilen şiir okuma, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Bursa Büyükorhan Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kaynak:https://buyukorhancpl.meb.k12.tr/icerikler/12-mart-istiklal-marsinin-kabulu_12603481.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)