12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve M. Akif Ersoy'u Anma Programımız

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilmesiyle "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" nün 101.yıl dönümü münasebetiyle ilçe kutlama programı okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlandı.



Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan anma programı, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, Mehmet Akif ERSOY' un hayatını ve düşüncelerini konu alan slayt sunumu, öğrencilerin hazırlamış olduğu sinevizyon, oratoryo ve tiyatro gösterisinin ardından; öğrenciler tarafından Mehmet Akif ERSOY'un şiirlerinin okunması ile devam etti.

Program sonunda İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes ÇIKRIK ve Belediye Başkanı Sayın Recep BOYACIOĞLU tarafından ödülleri verildi.

Törene Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes ÇIKRIK, İlçe Belediye Başkanı Sayın Recep BOYACIOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Yakup BAŞAR, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Kazımkarabekir Kazımkarabekir Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)