12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programı bugün 11.00'de Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, okulumuz Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan program dahilinde gerçekleştirilmiştir.


Programda okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan İstiklâl Marşı Oratoryosu ve Millî Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan sinevizyon gösterimi sunuldu.


Okulumuz tarafından organize edilen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri Vali Yardımcımız Sayın Turgut SUBAŞI, Belediye Başkanı Yardımcısı Erol Yılmaz ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Bakkal tarafından takdim edildi.


Programa, Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Belediye Başkanı Yardımcısı Erol Yılmaz, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Bakkal, İl Millî Eğitim Müdürümüz Züleyha Aldoğan, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ilimiz protokolü öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.


İl Müdürümüz sayın Zülayha ALDOĞAN'a, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın diyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Merkez Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)