12. Sınıf Öğrencilerine Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Okulumuzun 12. sınıf öğrencileri, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreni ile lise eğitimlerini tamamlayarak geleceğe doğru önemli bir adım attılar. 6 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilen bu anlamlı törene, öğrenci velileri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Tören, saat 10:00'de okul müdürü Handan Arslan'ın açılış konuşmasıyla başladı. Arslan, öğrencilerin gösterdiği başarıdan ve azimden duyduğu gururu dile getirerek, onların yeni hayatlarında da aynı başarıyı sürdüreceklerine inandığını belirtti. Ardından, okul birincisi olanCeyda Güleç, arkadaşları adına duygusal bir konuşma yaparak, öğretmenlerine olan minnettarlığını paylaştı.

Program, öğrencilerin mezuniyet belgelerini almalarıyla devam etti. Sahneye tek tek davet edilen öğrenciler, belgelerini alırken duygusal anlar yaşandı. Aileler, çocuklarının bu gurur verici anını fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

Törenin sonunda öğrenciler, geleneksel kep atma merasimi ile lise hayatlarına veda ettiler. Kep atma anında yaşanan coşku ve mutluluk, salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin ve davetlilerin birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafları ile sona erdi. 

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen bu unutulmaz törenle öğrencilerimiz, hayatlarının yeni bir dönemine adım atarken, bizler de onlarla gurur duyuyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Gölbaşı Gölbaşı Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)