15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı

Akçaşehir İlköğretim Okulu olarak 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı düzenledik. 

Akçaşehir İlköğretim Okulu olarak 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı düzenledik. Sınıf öğretmenlerimizden Mustafa ZORLU, Türkçe Öğretmenimiz Ayşe EŞEN ve Fen ve Teknoloji Öğretmenimiz Akın ÇELİK öncülüğünde hazırladığımız programa ilgi Akçaşehir Kasaba halkı ve tüm personelimiz tarafından hayli yüksekti.

Mustafa ZORLU tarafından yapılan açılış konuşması ve günün anlam önemini belirten konuşma 15 Temmuz´un ehemmiyetini gayet iyi anlatıyordu. ZORLU´nun konuşması katılımcılar tarafından dikkatle dinlendi. Programda şehit ve gazilerimiz için hüzün de vardı minnet de. 

Bizi karanlığa gömmek isteyen şer odaklarının ve içimizdeki işbirlikçi hainlerin emellerine ulaşamamalarını sağlayan aksine bize tekrar bir olmanın birlik olmanın bizi ne kadar güçlü kıldığını hatırlatan 15 Temmuz kahramanlarının tümünü minnetle anıyoruz. 

Şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımız öğrencilerimizin şiir, metin ve oratoryo gösterileri ile devam etti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Akçaşehir İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)