18 Mart Çanakkale Deniz Zaferini Anma Töreni

Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,

Sana âğûşunu açmış duruyor Peygamber

Çanakkale zaferinin 109. Yıldönümü sebebiyle okulumuzda Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenlendi.

Bu cennet vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi yâd etmek, bu zaferi yeniden hatırlamak için okulumuz öğretmen ve öğrencilerince hazırlanan anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Öğrencilerimizden Sevgi Uçar ve Ahmet Berat Yıldız’ın sunumuyla gerçekleştirilen programımız Yağmur Güzel’in günün anlam ve önemini belirten konuşması; Muhammed Ali Yıldırım, Nesrin Yöndeş ve Sude Öztürk’ün Çanakkale zaferi temalı şiirlerinin icrası ve akabinde Güler Yalçın, Gamze Kuşak ve Gülşen Kaya’nın seslendirdiği Çanakkale türküleri ile devam etti. Programımız Muhammed Ali Yıldırım, Eyüp Toprak, Beytullah Canlı, İsa Atabey, Şeref Döğüm ve Muhammed Mustafa Halitoğlu tarafından canlandıran Kınalı Hasan piyesi ile son buldu.

Bu törenin yapılmasında emeği geçen öğretmenlerimiz Okan Küsgün ve Özge Ünal’a, adı geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanı için canlarını feda etmeye çekinmeyen tüm kahraman askerlerimiz için sonsuz minnettarlığımızı sunuyoruz.

Ruhları şad olsun.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bingöl Solhan Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)