19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

İlçemizde 19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşku ve katılımla kutlandı. Kutlamalar, saat 09.30'da Cumhuriyet Meydanı'ndaki ATATÜRK Anıtı'na çelenk sunma töreniyle başladı ve ardından Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sentetik sahasında devam etti. Programa Kaymakam Baha BÜYÜKKAYMAKCI, İlçe Belediye Başkanı Zehra ÖZYOL, İlçe Jandarma Komutanı J. Astsb. Kd. Bçvş. Mustafa KURTCU, İlçe Emniyet Müdürü Bayram DELAK, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ercan GÜLTEKİN, ilçe protokolü, Gümüşhacıköy halkı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Necmi KILIÇ'ın günün anlam ve önemini belirten açış konuşmasının ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türkiye 100. Yılında Gençlik ve Egemenlik" konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrencimiz kompozisyonunu okudu. Etkinlik, Halk Eğitim Antrenörü Bünyamin YÜCEL koordinesinde gerçekleştirilen güreş gösterisiyle devam etti. Alev KIRICIOĞLU'nun koordinasyonunda yapılan jimnastik gösterisinin ardından, Halk Eğitimi Müdür Yardımcısı Diriliş USTA ve Müzik Öğretmeni Saygın Yiğit ALBAYRAK'ın sunduğu müzik dinletisi izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Daha sonra, "Türkiye 100. Yılında Gençlik ve Egemenlik" konulu şiir yarışmasında birinci olan öğrenci şiirini okudu.

Programın ilerleyen saatlerinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Sportif Eğitim Uzmanı Esra DELİGÖZ koordinesinde Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından özel gençlerle zumba gösterisi gerçekleştirildi. Okçuluk hakem ve eğitmeni Murat ÇENGEL'in koordinesinde yapılan okçuluk gösterisi ve Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen halk oyunları gösterisi büyük beğeni topladı.

Etkinlikler, futbol, voleybol, masa tenisi, satranç, güreş, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerin verilmesiyle sona erdi. Gümüşhacıköy'de 19 Mayıs kutlamaları, hem katılımcılara hem de izleyicilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Amasya Gümüşhacıköy Gümüşhacıköy Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)