19 Mayıs Coşkusu Okulumuzda!

 

Kartal Borsa İstanbul Geleneksel Öğrenci Şenliği ile Gençlik Bayramı Kutlandı

 

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı. Öğrenci ve öğretmenlerimizin özverisiyle hazırlanan törenin ardından düzenlenen Kartal Borsa İstanbul Geleneksel Öğrenci Şenliği büyük ilgi gördü.

Şenlik kapsamında futbol, basketbol ve voleybol turnuvaları heyecan dolu anlara sahne oldu. Öğrenciler, sportif mücadelede ter dökerken, izleyiciler de onları coşkuyla destekledi. Voleybol turnuvasında [kazanan takım] ,  olurken, futbol turnuvasında [kazanan takım] birinci, oldu. Basketbol turnuvasında ise [kazanan takım] birinci,  oldu.

Turnuvaların yanı sıra bilek güreşi, ip atlama, çuval yarışı gibi çeşitli oyunlar da şenliğe renk kattı. Oyunlarda dereceye giren öğrenciler madalyalarla ödüllendirildi.

Şenlik, coşkulu müzikler ve eğlenceli gösteriler eşliğinde sona erdi. Öğrenciler ve öğretmenler, unutulmaz bir 19 Mayıs kutlaması yaşadıklarını ifade ettiler.

Etkinliğe katılan öğretmenler ve öğrenciler, bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin önemini vurguladılar. 19 Mayıs ruhunu yaşatan bu güzel şenlik için emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Kartal Kartal Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)