1/b Sınıfı Öğrencilerimiz Okuma Bayramı Yaptı

1/B sınıfı öğrencilerimiz tarafından, okuma-yazma öğrenimini tamamlamanın sevinciyle okulumuz çok amaçlı salonunda “OKUMA BAYRAMI” etkinliği yapıldı. Okul müdürümüz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katıldığı program; saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Okuma bayramında, 1/B sınıfı öğrencilerimiz yıl boyunca öğrendikleri okuma yazma becerilerini sergilediler. Öğrencilerimiz, düzenlenen etkinlikte öğretmenleri öncülüğünde hazırladıkları şiir, koro, dans ve skeç gösterilerini sundu, Programda öğrencilerimiz hem eğlendi hem de hünerlerini velileri ile paylaştı. Öğrencilerimiz tarafından sergilenen gösteriler, izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Okul Müdürümüz Göksel TASLIOĞLU, öğretmenimiz tarafından 1/B sınıfı öğrencilerimize, Okuma Belgeleri verildi. Öğrencilerimize ikram edilmek üzere pasta kesimi yapıldı. Hatıra fotoğrafı çekimi ile program sona erdi.

Başarılarından dolayı 1/B sınıfı öğrencilerimizi kutluyor; onları böylesine güzel, pırıl pırıl yetiştiren 1/B sınıfı öğretmenimiz Müzeyyen BAŞER'e çok teşekkür ediyoruz. Sevgili öğretmenimizin emeğine, yüreğine sağlık. Sınıfça daha nice güzel başarılara imza atmaları dileği ile…

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tokat Artova Gazipaşa İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)