2. Dönem Sınavlarına Girmek İstemeyenler İçin Dilekçe Örneği

*İsteyen öğrencilerimiz 2.dönem sınavlarına girmeyebilir; isteyen öğrencilerimiz de 2.dönem sınavlarına girmeyi tercih edebilirler.

*2.dönem sınavlarına katılmak isteyenlerin istediği dersten sınava girme hakkı olmayacak tüm sınavlara girmek zorundadırlar.

*Sınavlara katılmak istemediği ve 1.dönem notlarıyla değerlendirilmek istediği halde okulumuza dilekçe vermeyen öğrencilerimiz de, okulumuzun hazırlayacağı sınav takvimi doğrultusunda tüm sınavlara katılmak zorundadırlar.

*Yapılacak sınavlara girip notunu beğenmeyen öğrenciler sonradan 1.dönem notlarını tercih edemezler. Sadece sınavlara girmeden önce dilekçe veren öğrenciler 1.dönem notlarıyla değerlendirilmek isteyebilirler.

*Sınavlara girmeyip 1.dönem aldıkları notlara göre değerlendirilmeyi tercih eden öğrenciler sadece 1.dönem notları ile değerlendirileceklerdir. Öğretim yılı 2.döneminde bu öğrencilere yönelik (proje, performans, vb.) başka herhangi bir ölçme ve değerlendirme aracı veya uygulaması kullanılmayacaktır. 

*2. dönem sınavlarına katılmak istemeyen öğrencilerin bu öğretim yılında sadece 1.dönem notları e-Okul sisteminde bulunacak 2.döneme ilişkin herhangi bir not e-Okul sistemine girilmeyecektir. 

***Sınavlara katılmak istemeyen öğrencilerimizin velileri en geç 21 Mayıs 2021 tarihine kadar okulumuza dilekçe ile başvuru yapmak zorundadırlar.

***Ancak başvuru tarihleri içerisinde hastalık, karantina, dışarı çıkma kısıtlaması veya buna benzer gerekçeler ile dilekçelerini elden teslim edemeyeceklerin, sonradan aslını okulumuza teslim etmek üzere, imzaladıkları dilekçeleri taratarak veya fotoğrafını okunaklı ve düzgün bir şekilde çekerek çeşitli dijital iletişim kanallarından okulumuza göndermeleri de mümkün olacaktır.

***Elektronik ortamda gönderilen dilekçelerin de mutlaka öğrenci ve velisi tarafından imzalanması gerekmektedir.

***Okulumuz e-Posta adresi ile dilekçe örneği ve merak edilenler aşağıdadır.

 

e-Posta adresimiz:  764206@meb.k12.tr 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Çarşıbaşı Çarşıbaşı Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)