2. Sudoku Yarışması

Merkezimiz Matematik Öğretmeni Serkan Arslan tarafından koordine edilen 2. Sudoku Yarışması, 30 Mart 2015 tarihinde Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Her okul üç öğrenci ile takım halinde yarışmaya katıldı.

Sadece ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen bu farklı yarışmada; 1. Atatürk ortaokulu,  2. 5 Şubat ortaokulu, 3. Alpaslan ortaokulu ve 4. 19 Mayıs ortaokulu oldu. Ödül olarak birinciye mp4 player, ikinciye gizli kasa, üçüncüye akıllı anahtarlık verilirken mansiyon ödülü olarak sihirli kumbara hediye edildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere ve danışman öğretmenlerine akıl oyunları kitabı verildi.

 

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini veren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Sinan Ecer, “Niğde’deki öğrencilerin analitik düşünme becerilerini ve özgüvenlerini artırmak için bu tür yarışma ve etkinlikler önemlidir, ilimizde de bu tür etkinliklerin sayısının artırılması gereklidir. Yarışmayı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Niğde Merkez Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi

Kaynak:https://nigdebilsem.meb.k12.tr/icerikler/2-sudoku-yarismasi_1721425.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)