2003 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 12. Sınıflar Mezuniyet Töreni

Sevgili öğretmenlerimiz, sizler, öğrencilerimize sadece bilgi aktarmakla kalmadınız; aynı zamanda onlara doğruyu, güzeli ve iyiyi öğrettiniz. Onlara yol gösterdiniz, zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı oldunuz ve her birine ayrı ayrı değer verdiniz. Emekleriniz ve sabrınız için hepinize yürekten teşekkür ediyoruz.

Sevgili öğrencilerimiz, dört yıl boyunca büyük bir azim ve kararlılıkla çalıştınız. Bugün, bu emeklerinizin meyvesini toplamanın gururunu yaşıyorsunuz. Sizler, bu okulun ışığı oldunuz, başarılarınızla bizleri gururlandırdınız. Bundan sonraki hayatınızda da aynı azim ve kararlılıkla ilerleyeceğinize inanıyoruz. Unutmayın ki, bu okul her zaman sizin yuvanız olacak ve bizler her zaman sizlerin yanında olacağız.

Değerli veliler, çocuklarınızın eğitim yolculuğunda onlara verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz sabır için sizlere de teşekkür etmek istiyoruz. Onların başarıları, sizlerin emeklerinin bir yansımasıdır.

Bu mezuniyet töreninin, öğrencilerimiz için yeni bir başlangıcın ilk adımı olmasını diliyoruz. Gelecek sizlere nice güzellikler ve başarılar getirsin. Yolunuz açık, şansınız bol olsun.

Hepinize saygı ve sevgilerimizi sunar, teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Sarıyer Mustafa Kemal Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)