2014 - 2015 Ders Yılı Sorumluluk Sınavları

Milli Eğitim Bakanlığı Orta öğretim Kurumları Yönetmeliği ne göre sorumluk sınavları okulların açıldığı ilk hafta içerisinde yapılacaktır. Sınav tarihleri web sayfamızdan DUYURULAR kısmında yayınlanacaktır. Sorumluluk durumları ile ilgili yanlışlık veya sorunları olan öğrencilerimizin okul idaresi ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı Orta öğretim Kurumları Yönetmeliği, ´´Madde 58- (2) fıkrasına göre (Değ:13.09.2014-29118 RG)Sorumluluk sınavları, ders yılı içerisinde yapılan yazılı ve/veya uygulamalı sınav esaslarına göre birinci ve ikinci dönemin ilk haftası içerisinde  iki alan öğretmeni tarafından yapılır. Bu sınav tarihleri ve sınavı yapacak öğretmenler okul müdürlüğünce belirlenir. Bu sınavlar dersleri aksatmayacak şekilde hafta içerisinde planlanır ve yapılır. Gerektiğinde cumartesi ve pazar günleri de yapılır.´´ denilmektedir. Buna göre okulumuzda sorumlu olan öğrenciler ve sorumlu oldukları dersler aşağıdaki ekli dosyada gösterilmiştir.

 

Sorumlu olan öğrenciler ve sorumlu oldukları derslere;  okulumuz web sayfası SINAVLAR VE DERS PROGRAMLARI /SORUMLUKLUK SINAVLARI menüsünden ulaşabilir veya aşağıdaki linki tıklayarak da .pdf dosyasından ulaşbilirsiniz... 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Küçükçekmece Küçükçekmece Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://imkbotelcilik.meb.k12.tr/icerikler/2014-2015-ders-yili-sorumluluk-sinavlari_1635729.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)