2017 - 2018 Eğitim - Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Okulumuzda Kutlandı.

İlköğretim Haftası, Kaymakamımız Tülay BAYDAR BİLGİHAN´ın katılımıyla öğrenci ve velilerimizle birlikte coşkulu bir şekilde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

İlköğretim Haftası kutlama programımız, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İngilizce Öğretmenimiz Sümeyye AKÇAY yaptı.Öğrencilerimizin okuduğu şiirlerle devam eden programımızda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adnan GÜRBÜZ eğitimin önemini anlatan konuşma yaptı. Daha sonra okulun ve eğitimin toplumsal önemine değinen, kendisinin de öğretmen çocuğu olduğunu söyleyen ve öğretmenlerin önemini özellikle anlatan Sayın Kaymakamımız Tülay BAYDAR BİLGİHAN öğrencilerimizden derslerine çok çalışmalarını istedi. 2,3., ve 4. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı ront ve halk oyunları gösterisi büyük bir coşkuyla izlendi. Kaymakamımızın okulumuzu ziyareti ile programımız sona erdi. Programa katkılarından dolayı başta emeği geçen tüm öğretmenlerimize, katılımından dolayı Sayın Kaymakamımız Tülay BAYDAR BİLGİHAN´a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Adnan GÜRBÜZ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimize, velilerimize, desteklerinden dolayı Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih DURUAY ve ekibine ayrıca tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının tüm öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz için, ülkemiz için hayırlı olmasını dileriz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Gölbaşı Gündüz Alp İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)