2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı Yapıldı

Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza Akçaşehir İlk/Ortaokulu olarak daha faydalı olabilmek adına 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantımızı yaptık. 

Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza Akçaşehir İlk/Ortaokulu olarak daha faydalı olabilmek adına 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantımızı yaptık. 

Toplantı şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımız ile başladı. Açılış konuşmasını Okul Müdür yardımcımız Fatih ÇETİN yaptı. ÇETİN Konuşmasında daha huzurlu, temiz, düzenli ve faydalı bir eğitim öğretim dönemi için okul aile işbirliği üzerinde durdu. Velilerimizin; öğretmenlerimiz ve okul idaresi ile sürekli irtibat halinde olması gerekliliğine değindi. 

Okul Müdürümüz Ahmet DİLBEYEN ise konuşmasında;

´´ Bugün bize emanet ettiğiniz çocuklarınızın sizler için çok değerli olduğunu, onlar için çok büyük fedakarlık yaptığınızı biliyoruz. Biz de evlatlarınıza asil bir milletin ferdi olarak gurur duymayı; vatanını sevmeyi; büyük düşünmeyi öğretmek için çalıştığımızı bilmenizi isteriz.´´ dedi. Bu başarıyı sağlamak adına velilerimizin üzerine düşen vazifelere değinen DİLBEYEN; çocukların okula kahvaltısız gönderilmemesini, zamanında uyumalarını sağlamalarını, temizlik ve hijyene daha fazla önem göstermeleri gerektiğini dile getirdi.

Okula öğrencilerimizin serbest kıyafetle mi yoksa okul üniformasıyla mı gelinmesi konusunda oylama yaptıran DİLBEYEN oylama sonucunda okula üniformayla gelinmesi gerektiğini söyledi. Daha sonra Okul Müdürümüz Ahmet DİLBEYEN velilerimizin sorularını cevapladı. 

Denetim Kurulu üyelerinden okul sınıf öğretmenlerimizden Abdullah DOĞTEKİN velilere okulun harcama, gelir ve giderlerinden bahsetti. 

Yeni yönetim kurulunun seçilmesi ile toplantı sona erdi. 

Yönetim Kuruluna asil olarak seçilenlerin listesi:

 

ÜYE RAMAZAN PARLADI MUHASEBE
ÜYE  FARUK TÜRKOĞLU  
ÜYE  BEKİR YILDIZ  BAŞKAN
ÜYE  HANİFİ GÜZEL  BAŞKAN YARDIMCISI
ÜYE  BÜNYAMİN ÖZCAN  SEKRETER

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Akçaşehir İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)