2017 - 2018 Sene Başı Rehberlik Hizmetleri Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Rehberlik Hizmetleri toplantısı İl Danışma Kurulu toplantısındaki yerel hedeflerin belirlenmesinin ardından 15 Eylül Cuma günü Kadirli İnce Memed Kültür Merkezi´nde saat 10:00´da yapıldı. Katılımcılar olarak Kadirli ve Sumbas ilçelerinde görev yapan rehberlik öğretmenleri ile rehberlik öğretmeni bulunmayan okulların okul idarecilerinden bir temsilci davet edildi.

Açılış konuşmasını Kadirli Ram Kurum Müdürü Koray ERDEMİR yaparak; yeni RPD Hizmetleri Planı hakkında kısa açıklamalarda bulundu. Ardından RAM müdürleri toplantısında görüşülen konular hakkında katılımclıarı bilgilendirerek sözlerini noktaladı. Daha sonra Kadirli Ram Rehberlik Hizmetleri Bölümü rehberlik öğretmeni Badel ÇETİNKALE sözü Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Cem Murat ÖRTLEK´e verdi. 

Cem Murat ÖRTLEK tarafından katılımcılara; İl Danışma Kurulu kararları, genel, yerel, özel düzeyde hedefler, yeni RPD Hizmetleri planlama aşamaları, yeni formlar ve kod sistemi hakkında bilgiler verildi. RPD Plan Hazırlama; access ve excel programlarında uygulamalı olarak gösterildi. Sınıf rehberlik planlarının uygulanmasının zorunlu olduğu da açıklanarak yeni planın excelde nasıl hazırlanacağı da uygulamalı olarak açıklandıktan sonra çalışma sonlandırıldı. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Osmaniye Kadirli Kadirli Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)