2020 - 2021 Okul Aile Birliği Toplantısı Yapıldı(30/10/2020)

     GÖBÜ ORTAOKULU  2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı okulumuz bahçesinde 30.10.2020 maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak yapıldı.Okul Müdürü Muhammet KARABULUT 'un açılış konuşması ve gündem maddelerini okuması ile başlayan toplantıda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yazman Ümran  YELEĞEN seçild

    Okul Müdürü Muhammet KARABULUT : 2019-2020 eğitim öğretim yılında yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Faaliyet raporu hakkında açıklama yaptı. Okul Müdürü Muhammet KARABULUT:

   ''2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerine okulumuza katkıları için teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinde okul olarak, bu süreci en iyi şekilde yürütmeye çalıştık, öğrencilerimizle ve velilerimizle sürekli irtibat halinde olarak öğrencilerimizin iyi yetişmesi için gerekli çalışmaları yaptık. Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek, hedeflerine ulaştırmak için sizlerin desteğini bekliyoruz. Okulda Pandemi tedbirlerini aldık, bakanlığımızın belirlediği tüm standartları sağladık. Okula çocuklarınızı güvenle gönderebilirsiniz, fakat yine de maske, mesafe ve hijyen şartlarına uymaları için çocuklarımızı uyaralım." dedi.

          2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Aday Üye Listesi oylamaya sunuldu. Oybirliği ile 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği aşağıdaki gibi oluşmuştur:

OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU

ASİL ÜYELER

YEDEK ÜYELER

EDİZ DAĞLI

İSHAK ÇELİK

ÇİĞDEM ORAL

HÜSEYİN ENGİN

EBRU ÇELİK

HASAN GÖRGÜLÜ

HEDİYE OBUZ

ERDENİZ DAĞLI

BAYKUL SAĞLAM

İSMAİL TERLEMİŞ

 

DENETİM KURULU ÜYELERİ

ASİL

YEDEK

MİRAY ALPER

MEHMET ALİ BAŞOĞUL

 

ÖĞRENCİ DAVRANIŞLARI DEĞERLENDİRME KURULU

OKAN AYDIN

 

 

        Yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu'na iyi dileklerin sunulması ile kurul sonlandırılmıştır. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunu tebrik eder, başarılar dileriz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Kilimli Göbü Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)