2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Seçmeli Ders Seçimi

 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Seçmeli Ders seçimi

 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Seçmeli Ders seçimi aşağıda belirtilen açıklamalar doğrultusunda yapılacaktır. 

seçmeli ders sçiminde dikkat edilecek husus seçtiğiniz bütün derslerin önümüzdeki yıl okulumuzda  mutlaka göreceğiniz anlamına gelmez çoğunluğun seçtiği dersler gösterilecektir.

örneğin Seçmeli edebiyat dersi çoğunluk tarafından seçilmiş olsun aynı kategoride mevcut drama dersi ise sizin seçtiğiniz bir ders olsun. bu durumda seçmeli edebiyat dersi önümüzdeki yıl okutulacak seçmeli derslerden biri olur. drama dersi çoğunluk seçmediği için gösterilmez.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında önceki yıllarda olduğu gibi sayısal derslerin ağırlıkta olduğu eşit ağırlık derslerinin ağırlıkta olduğu ve sözel derslerin ağırlıkta olduğu sınıflar mevcut olacaktır. öğrencilerimizin ders seçimi yapmadan önce ilgilerinin hangi alanda olduğuna bakarak ders seçimi yapmaları önemlidir.

10 dan 11'e geçenler için yabancı dil derslerinin ağırlıkta olduğu sınıf seçmeli derslerin sonucunda belli olacaktır. sınıf açma çoğuluğu oluşturulursa ancak o zaman dil ağırlıklı alan sınıfı açılacaktır.

Süresi içerisinde ders seçimi yapmayan öğrencilerin dersleri okul yönetimince belirlenecektir. Veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Seçmeli Ders Öğrenci Dilekçeleri Sınıf Bazında aşağıda verilmiştir.

 

 

10. Sınıf Dilekçesi için tıklayınız.

https://forms.gle/uPvArqDy1z4dNLL9A

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Şuhut Şuhut Zafer Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)