2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Usta Öğretici Değerlendirme Sonuçları

   Sıralama listeleri 21 EYLÜL 2021 tarihinden itibaren  kurumumuzun web sitesinde ilan edilmiştir.  Bu liste 1 yıl boyunca geçerlidir. Eğitim Öğretim yılı sonuna kadar normal başvuru takvimi listesinde bulunanlara kurslar açılacaktır.

-         -Görev alacak Usta Öğreticiler başvuru olması ve sıralama listesinde sıranın  kendilerine gelmiş olması halinde, kendileri adına e-yaygın üzerinden kurslar planlanacak ve eğitici görev onayı için kurum tarafından aranacaktır. İlgili kişiler  kurumla irtibata geçerek yıllık çalışma planlarını MEB Çalışma Takvimine göre yapacaklardır.

-         Kurs açılması işlemleri sırasında usta öğreticinin bizzat kurumda olması SGK giriş işlemleri hesap açtırma işlemleri ile kurs evrakını eksiksiz teslim alması önemlidir.

 

-         Kurs bitim tarihinden itibaren en geç 5 iş günü içinde kurs evrakının kuruma teslim edilmesi gerekmektedir.

 

NOT: Puan Sıralaması Bilgilendirme amaçlıdır. Yüksek Puan Almanız Kesin olarak Kurs açılacağı ya da düşük puan almanız kesinlikle kurs açmayacağınız anlamına gelmez.Puanlarınız kendi içinde değerlendirilecektir. Açıklanan branş dışında başvuru, eksik/geçersiz belge, kadrolular,emekliler  kurs açma yeterliliğine sahip olmayan, daha  önce başvurusu bulunan ve puan alamayanlar listede bulunmamaktadır.

SONUÇLAR LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Diyarbakır Lice Lice Mehmet Toprak Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)